Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Kis étterem, nagy ambíciókkal - Somlyó Étterem és Pizzéria, Balatonfőkajár

2024. március 29. - A_csendes_többség_tagja

A Dég-i Festetics Kastély meglátogatása után autóztunk el ebbe az étterembe, bízva abban, hogy a Balaton mellett, a túrista szerzonon kívül is nyitva lesz.

img_0726.jpeg

 Az első meglepetés az volt, hogy szinte tele volt, az étlapon pedig bőséges választék. Ahogy a képeken is átjön, elég tisztességes adagot kaptam, éttermi kategóriában szerénynek mondható áron (1150 Ft).

img_0727.jpeg

 A csokoládé jó ízű, nem édes, nem keserű. Nekem a habból több is bejött volna - főleg a tészta mennyiségéhez -, de persze ez egyéni.

img_0728.jpeg 
A három réteg a helyén. Az ízök is megfelelő volt, bár néha kicsit száraznak tűnt. Ezt betuttam annak, hogy valósíínüleg nem sokan rendelik ezt a dessuertet.

img_0730.jpeg

Az összkép teljesen rendben volt. Azért is adtam 1 ponttal többet, mert tiszteletet érdemel az, hogy egy nem nagy étteremként is kínálják ezt a konyhatechnikaliag sem egyszerű desszertet. Ellentétben más, sokkal nagy helyekkel. Le a kalappal előttük.

Jó somlóizást!

Ár: 1150 Ft

Értékelés: 8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://somloiteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr6318366591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása