Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Az "all-you-can-eat"-es verzió - Dudok Rendezvényház és Étterem

2021. június 28. - A_csendes_többség_tagja

A következő próba egy Budakeszi rendezvényház somlói galuskája lett, családi esemény okán, mindenféle tervezés nélkül.

dudok3.jpg

A helyszín az all-you-can-eat és menüs koncepció között helyezkedik el, hetente változó, de korlátozott kínálattal. Az édességek között most épp szerepelt a somlói galuska is, így nem hagyhattam ki.

Nem volt nagy csalódás, de nem is volt gyönyör, hozta, amit egy ilyen koncepciótól el lehet várni. Az adag kicsi, cserébe akár többször is lehet fordulni. A tészta jó ízű volt, és mind az állagán, mint az ízén érezhető volt, hogy kapit egy kis rum (?) aromát. Ez pozitív. A csokikrém étcsokoládés jelegű volt, enyhén keserű, de nem zavaróan.

dudok1.jpg

Ami számomra hiány volt - és ezért az alacsonyabb pontszám is - a hab hiánya. Saját véleménye, - amivel lehet vitatkozni is -, de a somlóihoz a (tejszín)hab hozzátartozik. És nem akkor extra, akár kész habból rárakni egy kicsit. Azért az összhatás nem volt rossz, kellemes lezárása volt az ebédnek a kapuccino előtt.

Jó somlóizást!

Ár: -

Értékelés: 4/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://somloiteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr2216606528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása