Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Az elvárható szinten - La Pergola Pizzéria és Étterem

2021. augusztus 09. - A_csendes_többség_tagja

Ebben a tapolcai étteremben is a "soros" elrendezés a divat a somlóinál. Az adag méretre tökéletesnek tűnt, azonban utána nem minden lett ilyen jó.

lapergola8.jpg

A csokoládé öntet - mint az első tesztalany - színre jónak látszott, de az íze már nem annyira, Édes volt, ha nem is nagyon, de átjött. A hab is cukrozottnak - vagy édesítőszeresnek - tűnt, bár nem annyira zavaróan és mennyisége a teljes adagnak megfelelő..

lapergola5.jpg

A galuska rész jó volt ízeiben, a megfelelő rétegekkel, de szintén nagyon átjött az édessége. Tudom desszert, de attól még miért kell mindent túlcukrozni?

lapergola3.jpg

Összességében jó volt ízeiben és az adag nagyságában, semmi "újragondolás" vagy hasonló, de az én ízlésemnek túl édesre sikeredett. Jó lezárása lehet egy étkezésnek.

Jó somlóizást!

Értékelés: 7/10

Ár: 920 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://somloiteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr7316643944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása