Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Kertvárosi verzió - Gombás Étterem, Budapest

2021. december 13. - A_csendes_többség_tagja

A Bókay telepen található éttermet (Bp, XVIII ker) ismerősök ajánlották. Igy mikor a közelben volt dolgunk, meglátogattuk. Nem voltak elvárásáink, de vegyes érzésekkel távoztunk.

gombas5.jpg

Itt is a "design"-os verzió szerepel az étlapon.A külcsín szép, de a nagy tányéron valóban kis adag található. Bár nem jóllakáshoz rendelek desszertet, de ez nagyon a határon mozgott.

gombas4.jpg

A csokiszósz kimondottan jó. Nem édes, elegendő a tészta mennyiségéhez és jó állagú. A habról ugyanez mondható el.

gombas2.jpg

A tészták jók voltak, mind ízre mind állagra. Az összhatás elfogadható, de elmaradt a várt élmény. A csoki és a tejszínhab kompenzálta a viszonylag kisebb adagot, a tálalás annyira nem jött be.

A pros és cons mérlegelése után alakult ki a lenti pontszám. Csak a somlói miatt nem igazán éri meg a túra, de az étlap változatos, igy biztosan talál mindenki magának fogás(oka)t egy jó ebédhez vagy vacsorához.

Jó somlóizást!

Ár: 1100 Ft

Értékelés: 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://somloiteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr9716782038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása