Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Vegyes érzelmek - Kormorán Étterem és Panzió, Poroszló

2023. május 29. - A_csendes_többség_tagja

A Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatása után tértünk be ebbe az étterembe. Természetesen a somlói galuska miatt választottuk ezt, és mert hagyományos választékot kínált.

kormoran5.jpeg

Az adag mérete megfelelő, bár az extra diszitésekkel akadt gondom. Édesebbé teték az egészet és a piros "málna", valami cukorka szerűségnek bizonyult.

kormoran4.jpeg

A szokásos tesztként a csokiöntetet és a habot próbáltam külön-külön kóstolni. Az öntet számomra édeskésnek bizonyult, ahogy a hab is, de mindkettő friss volt.

kormoran3.jpeg

A tészta rétegei megvoltak, bár a kakaóst kicsit alulreprezentáltnak találtam. Furcsa volt a diódarabok megjelenése a tésztában, nekem nem jött be.

kormoran2.jpeg

Összességében se jó, se rossz nem volt, a somlóit biztosan nem fogom itt újra megkóstólni. Azért pozitívum, hogy egyáltalán szerepel az étlapon, hiszen macerás darab.

Jó somlóizást!

Ár: 1690 Ft

Értékelés: 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://somloiteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr10018134702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása