Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Somlói galuskák tesztje - szabad stilusban

Végre egy jó csokoládé öntet - Sirály Étterem

2021. július 19. - A_csendes_többség_tagja

A Visegrádon található étteremre kényszerből esett a választás, egyszerűen más nem volt nyitva, látszik a pandémia hatása.

Már az étlap is úgy hírdette hogy "belga csokis" desszert. Nem tudom eldönteni, hogy valóban így volt-e, de a csokiöntet finom volt és nem túl édes. Jó pont.

siraly1.jpg

Szintén pozitívum az adag korrekt mérete. Az ízek összhatása is megvolt, a "galuska'" részek is meg voltak a maguk helyén, megfelelő ízekkel. Az állaga érdekes, mert a két gombóc normál állagú de a többi rész szinte már folyékony, de nem volt zavaró.

siraly3.jpg

Jól sikerült darab, máskor is rendelném, de sajnos a felszolgálással voltak gondok, így kicsi az esély a visszatérésre, de aki arra jár, nyugodtan próbálja ki.

Jó somlóizást'

Ár: 1050 Ft

Értékelés: 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://somloiteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr916624116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása